10 TOP knih pro váš osobní rozvoj a kariéru

TOP 10 knih pro osobní rozvoj a kariéru
TOP 10 knih pro osobní rozvoj a kariéru

Usnadňujeme vám výběr knih pro osobní rozvoj a kariérní růst. Čas, který ušetříte místo hledání na internetu můžete rovnou věnovat četbě první z nich. 

OSOBNÍ ROZVOJ A MOTIVACE 

Pokud potřebujete najít ztracenou motivaci a naučit se něco nového, měli byste si přečíst tyto seberozvojové knižní tituly. Vybrali jsme pro vás 5 knih, které vás nakopnou a inspirují. 

ATOMOVÉ NÁVYKY - James Clear

Drobné změny, pozoruhodné výsledky. 

Tato kniha vás naučí snadno si vybudovat dobré návyky, zbavit se zlozvyků, překonat nedostatek motivace nebo vyhnout se nejčastějším chybám. Podle autora stačí drobná 1% změna každý den k tomu, abyste dokázali změnit to, co chcete. 

7 NÁVYKŮ SKUTEČNĚ EFEKTIVNÍCH LIDÍ - Stephen R. Covey

Zásady osobního rozvoje, které změní váš život. 

Bestseller, který by neměl chybět v žádné knihovně. Učte se od uznávaného odborníka na rodinnou problematiku a vedení lidí, renomovaného autora a konzultanta. Naučíte se návyky pro oblast osobního vítězství, společného vítězství a pro obnovu sil. 

KONEC PROKRASTINACE - Petr Ludwig

Jak přestat odkládat a začít žít naplno. 

Přestaňte odkládat věci a začněte být efektivní. Kniha vychází z aktuálních vědeckých výzkumů světových univerzit. Naučíte se 8 praktických nástrojů pro osobní rozvoj, díky kterým prokrastinaci porazíte a začnete svůj život žít naplno a čas využijete smysluplně. 

SÍLA POZITIVNÍHO MYŠLENÍ - Norman Vincent Peale

Načerpejte vnitřní klid a naději z této neobvykle pojaté knihy. Opravdové životní příběhy vás přirozeně dovedou ke zjištění, že pozitivní náhled na svět opravdu vede ke šťastnějšímu a úspěšnému životu.

WIM HOF LEDOVÝ MUŽ - Wim Hof

Objevte svůj fyzický i duševní potenciál, o kterém se vám ani nezdálo. Wim Hof v knize vypráví o zákulisí svých objevů a vysvětluje principy své převratné metody a nastavení mysli pro překonávání hranic vašich fyzických možností. 


TOP 10 knih pro osobní rozvoj a kariéru
Photo by Austin Distel / Unsplash

KARIÉRNÍ ROZVOJ A ÚSPĚCH

5 vybraných knih, které byste si měli přečíst, pokud chcete posunout svoji kariéru dál. Vybrali jsme pro vás tituly, se kterými nastartujete všechny důležité procesy pro rozvoj kariéry a úspěch.

SKOK K VÝŠINÁM - Rick Smith

Jak zásadně zlepšit svůj život pomocí 3 jednoduchých změn. 

Autor knihy 5 let intenzivně pracoval na výzkumu a zpovídal úspěšné lidi, aby zjistil, co je odlišuje od ostatních a proč jejich kariéra nabrala jiný směr. Objevte praktické rady, které vám pomůžou zásadně zlepšit život a posunout kariéru správným směrem

KRIZE JAKO PŘÍLEŽITOST - Anja Förster, Peter Kreuz

Naučte se vidět krize jinak a proměnit je v příležitost. Díky 28 tipům a strategiím přehodnotíte své myšlenky a přístupy, abyste nalezli výhody každé krize, se kterou se v životě a práci setkáte. 

VY JAKO ZNAČKA - Cristina Muntean

Osobní branding pro kariérní růst. 

Vy jste vaše osobní značka, která vás prodává na trhu práce. Tato kniha vám pomůže s osobním marketingem a proměnit vaše jméno ve značku. Díky značce se ve své kariéře posunete dál a naučíte se své kvality a dovednosti přesvědčivě prodat. 

MILIONOVÁ KARIÉRA - MIMMA (Mgr. Miriam Bachyncová)

Kniha, která vám prozradí tajemství profesního úspěchu! 

Tajemství profesního úspěchu je právě v této unikátní knize. Dozvíte se, jak můžete být lepším zaměstnancem, ale i podnikatelem nebo freelancerem. Zjistíte, jak si vybudovat kariéru, jaké firmy vyhledávat a jak jít za svými sny co nejkratší cestou. 

RESTART KREATIVITY - René Nekuda

Cvičebnice, se kterou objevíte podoby svého jedinečného tvůrčího myšlení. Poznáte sami sebe, rozvinete své pozorovací dovednosti a slovní zásobu. Narazíte také na své limity a díky této knize se také naučíte, že ani ty nejsou na škodu. 

Jestli hledáte další čtení, které nezabere moc času a obohatí vás, zkuste náš měsíční zpravodaj na LinkedIn “Ze světa HRdinů”, který vás dostane za hranice běžného náboru.