#12 Květnové vydání plné novinek 🚀

Náborové kampaně | Blog Nelisa | Zpravodaj
Náborové kampaně | Blog Nelisa | Zpravodaj

Náborozeniny 🎉 nepřestáváme měnit HR svět. Už 3 roky!

V květnu 2021 jsme s velkým odhodláním spustili první verzi Nelisy s vizí změnit svět náboru. Od té doby jsme se naučili spoustu věcí a čelili mnoha výzvám, které nám pomohly vyrůst a zdokonalit se. Každý krok, ať už úspěch nebo nezdar, nás posunul dál. 🎯 Za ty 3 roky Nelisa dospěla a vyvinula se v moderní a inovativní řešení, které neustále posouvá hranice náboru. 🚀 Tímto děkujeme všem firmám, které nám s důvěrou svěřily svůj nábor! 💜 

Nadělili jsme (si) vám nový blog 📖

Čerstvý blog už běží a už teď na něm najdete články od HR pro HR. Máme radost, že s vámi můžeme sdílet články ze světa lidských zdrojů a věříme, že vás budou nejen bavit, ale i inspirovat.

Vyberete si ze čtení v kategoriích Nábor - Employer branding - HR tipy - Případové studie a samozřejmě i všechny Zpravodaje na jednom místě.

Nemůžete se rozhoupat? 🙃

Někdy je těžké udělat rozhodnutí, vyskočit ze zaběhnutých kolejí a změnit proces nebo celý přístup. My se snažíme všem klientům přechod na nové řešení maximálně usnadnit, aby změna “bolela” co nejméně. Díky našim kampaním se uchazeči snadněji rozhodují ke změně zaměstnání.

Rozhoupejte se také a zkuste náborové kampaně, které se osvědčily i UniCredit Bank, pro kterou jsme vytvořili bannery na míru. Ty tvoříme vždy tak, aby přesně ladily s firemními barvami a podtrhovaly firemní identitu.


UniCredit Bank | Nelisa

Takhle to na síti sluší našim bannerům

UniCredit Bank - Klientský poradce/kyně

Zjednodušujeme a usnadňujeme! 👌

Chceme, aby pro vás Nelisa byla co nejsnazší a nejefektivnější řešení. Součástí našeho řešení je i zefektivnění všech procesů kolem náboru. Nemusíte tak čekat, až vám odpovíme na dotaz, snadno a hned si najdete návod. A kdyby přece jen návod nestačil, jsme tu samozřejmě pro vás! 💜

👉 Náš nový web jsme vyšperkovali o velmi užitečnou sekci FAQ, ve které jsme vybrali nejčastější dotazy klientů. Sepsali jsme pro vás praktické tipy, které se vám budou hodit především při administraci kampaní a při komunikaci s uchazeči.

Náborové kampaně | www.nelisa.com
Náborové kampaně | www.nelisa.com