#3 Letní tipy od Nelisy 🌴

Náborové kampaně | Nelisa | Blog

Každý v létě hledá způsob, jak si práci co nejvíce usnadnit a nepotit se u náborových výzev, protože až se září zeptá….

Nelisa vám uvolní ruce, ušetří čas i peníze a nejen to - vaši nadřízení budou z výsledků nadšení.

🎯 Naše náborové kampaně vám umožňují velmi efektivně zacílit na skupinu kandidátů, které potřebujete.

Vůbec přitom nezáleží na tom, kde se právě nachází - v autobuse, v kanceláři nebo na pláži. Naše kampaně jsou vidět na všech sociálních sítích a nastavíme vám strategii na míru tak, aby odpovídala vašim potřebám a cílové skupině.

🏹 Hledáte v celé ČR nebo v několika regionech? Ušetříme vám další peníze, protože nemusíte vystavovat inzeráty pro každý region a platit tak mnohonásobně víc.

👀 S Nelisou se o vás dozvědí i ti, kteří práci aktivně nehledají. Takových lidí je na trhu cca 70 % a skrývají tak obrovský potenciál. Stačí je oslovit a zaujmout a to my v Nelise umíme.

✏️ Nepoťte se u sepisování textů inzerátů. S naší službou copywriting budete mít vyšperkovaný inzerát od našich copywriterek, který bude mluvit jazykem kandidátů, které chcete oslovit.

Tento obrázek nemá žádný popisek

🍹 Nechce se vám nic dělat? Na lehátku u vody si můžete do uší pustit náš čerstvý a osvěžující díl podcastu s Markétou Královou z Bohemia Sekt. 🍾 Dozvíte se, jak v Bohemce probíhá nábor a co je pro ně důležité při hledání nových zaměstnanců. 

Bohemia Sekt - volná pracovní místa
Bohemia Sekt - podcast

Potřebujete pro svého nadřízeného dobrý argument, proč spolupracovat s Nelisou? Naše případová studie vám ho/ ji pomůže přesvědčit.

Doručili jsme přes 100 kandidátů na klíčovou pozici zákaznické podpory pro NN Životní pojišťovnu. 

Tento obrázek nemá žádný popisek
Nelisa - náborové kampaně
Propojme se na dalších “nelisích” sociálních sítích, ať vám nic neuteče.