#4 Náborové kampaně s Nelisou 🎯

Náborové kampaně | Nelisa | Blog

Víte, které dovednosti jsou teď na trhu nejvíc poptávané?

Samozřejmě, že vždy záleží na typu firmy a pozici. Zaměřili jsme se na dvě největší oblasti, ve kterých firmy hledají nové zaměstnance - IT a obchod - a odhalili jsme, co firmy nejčastěji po uchazečích požadují:

💡 V oblasti IT a technologických firem jednoznačně vedou “hard skills” jako angličtina, analytika, SQL, Java, JavaScript a Python.

💡 Firmy, které obsazují obchodní / administrativní pozice ocení nejvíc mezilidské dovednosti a “soft skills” - komunikační dovednosti, cit pro obchod a business development, prozákaznický přístup či analytické myšlení.

Tento obrázek nemá žádný popisek

🍃 Čeká Vás podzimní nábor a uvítali byste méně stresu a volnější ruce?

Na Nelise nekupujete zajíce v pytli a můžete si vybrat z našich 3 typů balíčků podle toho, co zrovna potřebujete.

  • Balíček PLUS mezi firmami “frčí” nejvíc. Ideální volba pro obsazování mediorních a seniorních pozic, kde vyžadujete určité zkušenosti. Součástí je vystavení inzerátu na Nelise na 30 dní, budete vidět na agregátorech, dostanete přístup do databáze talentů a optimalizovanou na míru šitou kampaň na 14 dní.
  • Firmy také rády využívají náš balíček EXTRA, který pokrývá nároky specifických a velmi seniorních rolí. Součástí je vše, co máte v balíčku PLUS a k tomu Vám navíc nastavíme intenzivní online kampaň na 21 dní, abyste byli vidět tam, kde se skrývá Vaše cílovka. Navíc, pokud hledáte ve více regionech, můžete vystavovat inzerát pro víc lokalit, aniž byste museli kupovat další inzerci.
  • Balíček BASIC je alternativou pro ty, kteří obsazují jednorázově juniorní nebo mediorní pozice, mají omezený budget nebo chtějí vyzkoušet, jak Nelisa funguje. Váš inzerát bude vystavený 30 dní na Nelise, dostanete přístup do databáze uchazečů a spustíme Vám online kampaň na 7 dní.
Tento obrázek nemá žádný popisek

🥒 Okurková sezona v HR? Není. I v létě nahráváme a nedávno jsme vypustili nový díl podcastu s Editou Vokounovou, která šéfuje HR ve firmě Vekra. Poslechněte si, jak se ve Vekře staví k náboru, jaké pozice obsahují a co by měli splňovat noví kolegové. Pokud jste ho ještě neslyšeli, pusťte si ho do uší.

Tento obrázek nemá žádný popisek

Máme rádi grafy a tenhle nás obzvlášť těší. 📈 Za druhé čtvrtletí jsme na sociálních sítích oslovili 2 351 077 uživatelů. 🎉 Nelisa je vidět.

Naskočte na naši vlnu a můžete být vidět také! Při hledání ideálních uchazečů je to to nejlepší, co se Vám může stát. Tak co, zkusíte to v Q3 s námi? 😉

Tento obrázek nemá žádný popisek
Nelisa - náborové kampaně