#14 Nechce se vám v létě pracovat? 🥵🌴

Náborové kampaně | Nelisa Blog | Zpravodaj |
Náborové kampaně | Nelisa Blog | Zpravodaj

S rostoucími teplotami pracovní tempo klesá ⬇️

Není divu. Nejradši byste se viděli na pláži s drinkem v ruce, nebo někde na výletě, ale musíte zrovna pracovat? Udržet pracovní morálku v létě, kdy se teploty blíží tropickým krajinám a led ve sklenici vydrží maximálně pár minut, je výzva i pro ostřílené.

5 praktických tipů, jak si práci zpříjemnit a zvýšit svoji produktivitu nejen v létě! 💪🍹

  1. Pro práci využijte chladnější část dne ❄️ pokud to jde, naplánujte si nejdůležitější nebo nejnáročnější úkoly na brzké ráno nebo večer. Snažte se pracovat spíše v chladnějších prostorách či ve stínu. Sluníčko vás brzo unaví a zavaří mozkové závity.
  2. Využijte Pomodoro 🍅 zkuste techniku časového managementu, kdy soustředěně pracujete 25 minut a 5 minut si dáte pauzu. Během pauzy se protáhněte, napijte nebo udělejte nějakou jinou činnost. Celý cyklus zopakujete 4x a pak si dopřejete delší pauzu. Vydržíte pracovat déle.
  3. Úkoly a cíle si rozdělte 🎯 práci si rozdělte na menší, konkrétní úkoly, které snadno dokončíte. Budete se lépe soustředit na menší cíle a získáte dobrý pocit z dokončených dílčích úkolů. Bude se vám tak pracovat mnohem lépe.
  4. Udělejte si to hezké 👌 vytvořte si příjemné pracovní prostředí, udělejte si k práci oblíbený nápoj nebo misku letního ovoce, které vás osvěží. Noste volné, pohodlné a prodyšné oblečení.
  5. Vyhněte se těžkým jídlům 🥗 největší zabiják produktivity a myšlení je těžko stravitelné jídlo. Tělo prokrvuje trávicí soustavu a mozek je tak v útlumu. Zkuste se vyhnout mastným a těžko stravitelným jídlům, dejte si menší a častější porce.

Co nás nejvíc potěšilo za druhý kvartál? 📈

Druhé čtvrtletí už je pár týdnů za námi a pravidelná dávka Nelisích čísel je tu. Co nám udělalo radost a jaké výsledky jsme doručili našim klientům?

Vypustili jsme do světa více než 600 náborových kampaní a doručili firmám přes 4 500 kandidátů. 👥

Naše náborové kampaně jsou vidět a vy s nimi. 👉 Na sociálních sítích jsme oslovili přes 1 300 000 uživatelů a kampaně měly více než 9 500 000 zobrazení. 👀

Náborové kampaně | nelisa.com

Chcete být také vidět na sítích, kde lidé tráví stále více času? 📱Udělejte si náskok před konkurencí!

Rádi vám připravíme nabídku na míru a vytvoříme kampaň, která osloví přesně ty kandidáty, které potřebujete. Vyzkoušejte si to!