Nelisa využívá sílu agregátorů pracovních nabídek!

Náborové kampaně | nelisa.com
Náborové kampaně | nelisa.com

V době, kdy je náročné oslovit a zaujmout již nestačí pasivní inzerce na pracovních portálech. Nelisa firmám usnadňuje nábor díky svému inovativnímu přístupu a komplexní inzerci, která oslovuje kandidáty napříč trhem. Jedním z nepostradatelných propagačních kanálů jsou i agregátory pracovních nabídek, které zvyšují šance, že aktivně oslovíte ty pravé kandidáty. 

Co jsou agregátory pracovních nabídek?

Agregátory představují platformy, které shromažďují pracovní inzeráty z různých zdrojů, jako jsou firemní kariérní stránky, pracovní portály, atd. a publikují je na jednom místě. Nelisa k propagaci vašich pozic využívá celou řadu agregátorů, aby zajistila maximální viditelnost a dosah vašich nabídek​​. 

Partnerské agregátory:

Jooble, Talent, Jobsora, Jobeka, beBee, Jobrapido, Careerjet, Jobsavior, Jobtome, Hitprace.

Jak agregátory fungují?

Agregátory fungují na základě několika klíčových principů:

  1. Sběr inzerátů: Agregátory shromažďují pracovní nabídky z různých zdrojů, což zajišťuje široký výběr a aktuálnost. Tento proces probíhá nepřetržitě, aby vaše nabídky byly vždy na očích.
  2. Indexace a kategorizace: Inzeráty jsou pečlivě indexovány podle různých kritérií, jako jsou klíčová slova, lokace, typ práce, odvětví a další, což umožňuje uživatelům snadno filtrovat a hledat nabídky přesně podle jejich potřeb. 
  3. Přesměrování: Kandidáti jsou z agregátorů přesměrováni přímo na zdrojovou stránku, kde se mohou přímo na pozici přihlásit. 

Výhody inzerce s Nelisou 

Inzerce na Nelise je komplexní kampaň, která kombinuje propagaci na různých kanálech od sociálních sítí přes webové vyhledávače až po agregátory tak, aby vždy dosáhla tam, kde je vaše cílová skupina. 

Propagace za účelem zvýšení viditelnosti a dosahu

Nelisa zajišťuje, že vaše inzeráty jsou propagovány na více místech, což výrazně zvyšuje šanci, že vaše nabídky uvidí široké spektrum kandidátů. Díky tomu oslovíte i pasivní kandidáty, kteří aktivně práci nehledají, ale mohou být osloveni zajímavou nabídkou​​. 

Úspora času a nákladů

Nelisa nabízí automatizované řešení, které umožňuje publikovat a propagovat inzeráty na více agregátorech najednou, čímž snižuje náklady a šetří čas oproti ručnímu publikování na jednotlivých portálech​​.

Jednoduché sledování výkonu

Díky integrovaným analytickým nástrojům na Nelise můžete sledovat výkon vašich inzerátů na všech kanálech z jednoho místa. Tím získáte detailní přehled o tom, jak si vaše nabídky vedou. 

Zacílení na relevantní publikum

S využitím pokročilých algoritmů Nelisa zajišťuje, že vaše nabídky vidí relevantní kandidáti. Ať už hledáte specialisty v IT nebo manažery, vaše inzeráty se zobrazí těm správným lidem​​.

Integrace s dalšími nástroji

Nelisa umožňuje snadnou integraci s dalšími náborovými nástroji a systémy (ATS), což usnadňuje správu kandidátů a sledování náborového procesu z jednoho místa. To je výhodné zejména pro firmy s komplexními náborovými strategiemi​​.