Nová Nelisa dává náboru nový rozměr

Náborové kampaně | nelisa.com
Náborové kampaně | nelisa.com

Nelisa v roce 2024 změnila koncept a spustila zbrusu nový web, který firmám usnadňuje nábor a umožňuje spravovat své kampaně na pár kliků. Jaké novinky Nelisa přináší a jak pomůže vašemu náboru? 

Proč se Nelisa změnila?

Nelisa od svých narozenin v roce 2021 dospěla. Rozhodli jsme se ji posunout na další úroveň a transformovat nábor (nejen) na českém trhu se zapojením moderních technologií a pokročilých algoritmů. 

Práce s lidmi (a především v náboru) je sama o sobě náročná, a tak jsme připravili nové přehlednější, minimalistické prostředí, aby byl nábor efektivnější, snazší a hlavně příjemnější. 💜

Náborové kampaně | nelisa.com

Co přináší nová podoba Nelisy?

💎 Minimalistický přehled, kde se neztratíte

Nový web je přehledný a navigace velmi snadná. Všechny důležité informace najdete na hlavní stránce, včetně referencí od klientů, kteří již sílu našich kampaní vyzkoušeli. Na pár kliků si vyberete řešení na míru dle vašeho rozpočtu. Vybrat si můžete ze 3 druhů kampaní nebo výhodné předplatné. 

⚙️ Mnohem větší dosah a další reklamní kanály

Oslovujeme talenty i pasivní kandidáty na kanálech, kde se vyskytují nejčastěji. Dosah vašich kampaní je tak mnohem větší.

Vaši nabídku uvidí v daném regionu a oboru relevantní lidé, aktivně se dostanete do jejich povědomí, aniž by z jejich strany musela být vyvinuta jakákoliv aktivita. 

Klíčový pilíř tvoří naše bannerové kampaně na sociálních sítích, pro většinu pozic používáme Facebook a Instagram, pro vybrané technické pozice i LinkedIn.

Využíváme také kampaně na klíčová slova ve vyhledávačích Google.cz a Seznam.cz. Publiku v dané oblasti nabídneme odkaz na váš inzerát na portálu Nelisa.com na předních místech.

Jako jedni z mála na trhu nabízíme méně časté, avšak velmi efektivní formáty kampaní jako je nativní reklama, kampaně Discovery a YouTube video kampaně.

Díky zacílení na vybranou demografickou skupinu jsou vaše pracovní pozice vidět tam, kde se tito lidé online vyskytují nejvíce. 

Publikujeme také na všech klíčových agregátorech pracovních nabídek, což zvyšuje další dosah a oslovují tak uživatele portálů,  jako jsou např. Jooble, Indeed, Talent, Jobrapido, Jobsora, Careerjet, Jobeka, Jobsavior, Bebee a Jobtome. 

📈 Přehlednější statistiky a dokonalejší analytika 

Máte detailní přehled o svých kampaních a hned vidíte, jak se jim daří. Díky tomu můžete vše snadněji vyhodnotit a společně s námi optimalizovat stanovenou strategii náboru.

Náborové kampaně | nelisa.com
Náborové kampaně | nelisa.com

🔒 Uchazeči vám neutečou na jiné profily a nabídky 

Kandidáti se z vaší kampaně prokliknou přímo na vaši nabídku a vidí jen nabídky vaší společnosti. Nerozptylují je tak konkurenční nabídky jiných firem. Navíc, můžete zdarma prezentovat svoji firemní kulturu na vašem profilu. Virtuálně seznámíte návštěvníky profilu s tím, jak to u vás chodí a na co se u vás mohou těšit. 

👌 Snadný nákup náborových kampaní 

Na pár kliků si sestavíte kampaň podle vašich představ a potřeb. Není čeho se bát a kdybyste si náhodou s něčím nevěděli rady, jsme tu pro vás!  

V novém prostředí se snadno zorientujete i díky jednoduchým návodům přímo na domovské stránce v administraci vašeho firemního profilu. 

Proč vsadit na automatizaci náboru?

Automatické kampaně vám ušetří spoustu času a energie, které můžete vložit do jiných aktivit, na které vám doposud nezbýval čas. Třeba vylepšit vaši candidate experience a věnovat se komunikaci s kandidáty a poskytování zpětné vazby nebo dalším projektům. 

Dalším argumentem, proč vsadit na automatizaci je dosah - až 70 % lidí na pracovním trhu aktivně práci nehledá, ale kdyby přišla zajímavá nabídka, využili by ji. V dnešní době, kdy každý usilovně bojuje o pozornost, je to k nezaplacení! 

Technologie jsou již nedílnou součástí všech oborů a lidské zdroje nejsou výjimkou. Automatizací náboru a využitím automatizovaných náborových kampaní udržíte krok s dobou a využijete potenciál, který technologie ukrývají. Nenechte si utéct dobu.