#6 S podzimním listím přináší Nelisa další novinky a zprávy z trhu práce 🍁 🍂

Náborové kampaně | Nelisa | Blog

🎉 Nově našim klientům umožňujeme využít výhod dalších nadstavbových reklamních kanálů, díky kterým budou ještě o něco víc vidět!

Tyto kanály slouží jako doplněk standardních online kampaní na sociálních sítích. Díky možnosti zacílení reklamy osloví nejen další relevantní uživatele, ale skvěle zvyšují povědomí o firmě a nabízené pozici. 👀 Jak to funguje?

💡 Kampaň Discovery | Google tvoří text a banner na míru a zobrazuje se na YouTube, Gmail a kanál Discovery.

💡 Nativní reklama | Seznam je kombinací textu a prostého obrázku. Zobrazuje se napříč partnerskými weby Seznamu (novinky.cz, idnes.cz, seznamzpravy.cz apod.). Nerušivě zapadá do obsahu webové stránky a zvyšuje povědomí o značce a firmě.

ČSOB Stavební spořitelna
Kampaň Discovery | Google

Přemýšlíte, čím nalákat nové uchazeče a / nebo odměnit stávající zaměstnance? 🎁

Top 5 benefitů, které nabízí firmy na Nelise: 💜 Přátelské prostředí 💜 Sick Days 💜 Work-life balance 💜 Kariérní růst 💜 Dovolená / dny volna navíc

Nejčastěji obecně zaměstnanci v průzkumu oceňují především stravenky, flexibilní pracovní dobu, služební telefon, dovolenou navíc a vzdělávání.

👉 Pokud byste chtěli oslnit a hledali něco neobvyklého, pak se můžete inspirovat třeba Direct pojišťovnou, Artinem či Avastem a nabídnout lidem neomezenou dovolenou. Neumožňuje váš provoz takový benefit? Můžete popřemýšlet o tzv. happy days, den volna na cokoliv nebo volno v narozeninový den.

Například v AVE CZ sází na jistotu finančních benefitů a flexibilitu v docházce či zdravotní volno. Zaměstnanci tam oceňují také možnost parkování a výhodné nákupy u obchodních partnerů jako např. slevy na spotřební zboží, PHM či vstupenky.

I Váš banner může pak vypadat třeba takto:

AVE CZ odpadové hospodářství
AVE banner na míru

Skrytá hrozba padajícího listí 🍂

⚠️ S podzimem máme méně denního světla a tím i větší náchylnost k “podzimním depkám”, které však mohou nepozorovaně přerůst v mnohem větší hrozbu zvanou syndrom vyhoření. 🔥 V tomto období je psychohygiena důležitá víc než kdy jindy!

Nezapomínejte na sebe a připomeňte důležitost prevence i svým zaměstnancům:

  • Duševní hygiena = dostatek spánku, relaxace, pohybu i vyvážené stravy.
  • Koníčky a vztahy = nezapomínejte na lidi kolem sebe a to, co vás baví.
  • Povinnosti, kompetence = je důležité si vše vyjasnit dříve, než se to na vás sesype.
  • Zpětná vazba = dávejte i dostávejte ji pravidelně, nebojte se si o ni říct.
  • Osobní rozvoj a vzdělání = rozšiřujte si obzory a zvyšujte kvalifikaci.

Nezapomínejte, že práce je sice v životě důležitá, ale pokud necháte deprese a potažmo vyhoření zajít příliš daleko, následná rekonvalescence je mnohem delší, náročnější a nákladnější. Utrpíte tím nejen vy, ale především vaše rodina a nejbližší. Myslete i na ně! Nebojte se říct si o pomoc a pokud tušíte, že má někdo z vašich kolegů potíže, nestyďte se zasáhnout včas a podat pomocnou ruku. 🤲 💜

Nelisa - náborové kampaně