#9 Zamilujte se v únoru do Nelisy, která umí najít ty pravé uchazeče! 💜 (když dočtete až na konec, budete mít o důvod víc se zamilovat)

Náborové kampaně | Nelisa | Blog

Nelisa v roce 2024 jede na vlně zlepšováků

Nelisa prošla proměnou, kterou si zatím všichni klienti chválí. Nejen, že je nové prostředí přehledné, ale má i další výhody, které vám nábor usnadní a zpříjemní:

🙌 Mnohem větší dosah a další reklamní kanály - oslovujeme talenty i pasivní kandidáty na kanálech, kde se vyskytují nejčastěji. Dosah vašich kampaní je tak mnohem větší.

👌 Přehlednější statistiky a dokonalejší analytika - máte o svých kampaních detailní přehled, jak se jim daří. Díky tomu můžete vše snadněji vyhodnotit.

👍 Uchazeči vám neutečou na jiné profily a nabídky - kandidáti se z vaší kampaně prokliknou přímo na vaši nabídku a uvidí jen nabídky vaší společnosti. Nerozptylují je tak konkurenční nabídky jiných firem.

👉 Snadný nákup náborových kampaní - na pár kliků si sestavíte kampaň podle vašich představ a potřeb

V novém prostředí se snadno zorientujete i díky jednoduchým návodům přímo na domovské stránce.


Aby vaše vizuální identita nezapadla…

Vizuální identita firmy je klíčovým prvkem employer brandingu a samozřejmě tak hraje důležitou roli i v náboru. Vytváří první dojem a může tak ovlivnit rozhodování uchazečů, zda na nabídku zareagují. 🪄 Jdeme vám naproti a proto bannery vždy přizpůsobíme vašim firemním barvám vč. umístění loga. Uchazeči už na první pohled budou vědět, s kým mají tu čest. 👀

Metrolux - volná místa

Valentýn je skvělá příležitost udělat někomu radost 💜

Nemusíte být bezhlavě zamilovaní, abyste mohli slavit Valentýn. Oslavte ho s Nelisou! My vám rádi uděláme radost.(A potažmo vašemu vedení také 😉)

Pouze pro čtenáře LinkedIn Zpravodaje máme do 16. 2. 2024 slevu 20 % na kampaně podle vašeho výběru.

Stačí, když se ozvete naší Renče na support@nelisa.com 📧 a řeknete si o slevu ze zpravodaje. (slevy se nesčítají, takže nelze použít víc slevových akcí najednou).

Využijte tuto omezenou akci a budete se vznášet na obláčku náboru, který funguje!

Nelisa - náborové kampaně